x

Se Justin Bieber blive buhet ad på scenen

Se Justin Bieber blive buhet ad på scenen

Teen-idolet Justin Bieber blev buh'et af scenen søndag aften, amerikansk tid, under Billboard Music Awards i Las Vegas.

Bieber indtog scenen for at modtage den første Milestone Award i historien, en pris der blev givet til ham for at være den første 19-årige til at have fem nummer et-singler på Billboard 200 nogensinde.

Justin havde allerede optrådt to gange, dels med sin egen "Take You", dels med will.i.am på "#thatPOWER". Her havde den yngre del af publikum flittigt råbt og skreget.

Men da pop-sangeren indtog scenen for at modtage prisen, blev han ramt af en bølge af modråb, da mange i publikum brød ud i et kollektivt "buh", om end der dog stadig var nogle, der jublede. Det tog ham lidt tid at samle sig selv over reaktionen, og på trods af, at han var iført solbriller, virkede han lamslået, da han endelig greb mikrofonen. Der stod han, helt stille, i en lang pause, indtil publikum skruede ned for klagelyden, før han åbnede munden:

"Jeg er 19 år gammel. Jeg synes faktisk, jeg gør det ret godt. Og helt basalt, fra mit hjerte, vil jeg bare sige, at jeg synes, det virkelig kun burde handle om musikken. Det burde handle om håndværket, håndværket, som jeg laver", sagde han, imens konferencieren Cee-Lo Green nervøst stod og viftede sig i hovedet med konvolutten bag Bieber. 

"Det her er ikke en gimmick. Jeg er en artist og synes, jeg burde tages seriøst, og alt det her andet lort burde ikke blive talt om. Jeg vil gerne takke min manager Scooter Braun. Jeg vil gerne takke min familie derhjemme. Jeg vil gerne takke min mor, min far. Jeg vil gerne takke Jesus Kristus," fortsatte Bieber.

Det er ikke første gang, Justin Bieber prøver at blive buh'et af scenen. Fornylig skete det også ved en New York Kicks-kamp, ved en fodboldkamp i hans fødeland Canada og af hans egne fans, da han lod dem vente i flere timer ved en koncert under hans verdensturné "Believe".

Ved showet var der priser til blandt andre Taylor Swift, One Direction, Gotye, Adele, Rihanna, Madonna og Mumford & Sons.

Se Justin Bieber blive buhet ad:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA