x

Agnetha Fältskog øverste nyhed på hitlisten

Agnetha Fältskog øverste nyhed på hitlisten

Fredag er den dag, hvor de officielle danske hitlister bliver offentliggjort, og vanen tro kigger GAFFA på toppen og ugens nyheder. I denne uge er ugens højeste nyhed på albumhitlisten den gamle ABBA-sangerinde Agnetha Fältskog og albummet "A", der går ind på en andenplads. Albummet er Fältskogs første i ni år og det første med nyskrevne sange i hele 26 år.

Førstepladsen er Kandis-sanger Johnny Hansen, der går op fra sidste uges syvendeplads med "Songs From My Heart", mens sidste uges etter, Allan Olsen og "Jøwt" er gået ned på en tredjeplads.

When Saints Go Machine går ind på en femteplads med "Infinity Pool", Demi Lovato er ny som nummer 7 med "Demi", Zididada debuterer på en niendeplads med "Fix Your Heart", Jimilian er ny som nummer 21 med "Ved Du Har Mig", Fede Finn & Funny Boyz går ind på en 26. plads med "Fed Fornemmelse", og endelig sniger Vampire Weekend sig ind på en 36. plads med "Modern Vampires of the City".

Tracklisten toppes, måske ikke helt overraskende, af Melodi Grand Prix-vinderen Emmelie de Forest og hendes "Only Teardrops", der slet ikke lå i top 40 i sidste uge, men nu er vendt tilbage, helt oppe på hitlisten. Streaminglisten toppes i denne uge igen af Daft Punk feat. Pharrell Williams og "Get Lucky".

Den såkaldte bit-album-hitliste, der tæller downloads fra abonnementstjenester, har Leona Lewis og "Glassheart" som etter, mens den tilsvarende liste for enkeltnumre som i sidste toppes af Passenger og "Let Her Go". Det mest spillede nummer på de danske radiostationer er som i de sidste uger Panamah og "Børn af Natten".

Det bliver spændende at se, hvad der sker på næste uges albumhitliste, som formodentlig bliver præget af markante nyheder som Daft Punks album "Random Access Memories" og The Nationals "Trouble Will Find Me", og mon ikke Melodi Grand Prix-vinderen Emmelie de Forests album "Only Teardrops" kommer længere op på hitlisten end denne uges 11. plads?

Du kan i øvrigt høre en playliste med Agnetha Fältskogs yndlings-sommersange hos WiMP.

Se alle de officielle danske hitlister her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA