x

Kæmpenavn annonceret til Roskilde

Kæmpenavn annonceret til Roskilde

I går præsenterede Roskilde Festival spilleplanen for warm-up-dagene på scenerne Pavilion Junior og Apollo Countdown. I samme omgang tilføjede de fem mindre danske electro-navne. 

I dag har festivalen så gået i den stik modsatte retning og præsenteret intet mindre end et mastodontnavn inden for heavy metal i form af selveste Metallica. Det bliver samtidig deres eneste koncert i Europa denne sommer.

Det er 10 år siden, at Metallica sidst aflagde festivalen et visit. En koncert, der i øvrigt fik topkarakter i form af seks stjerner af GAFFAs anmelder Keld Rud. Bandet er ellers i studiet i øjeblikket for at indspille deres 10. album, men James, Kirk, Robert og Lars har alligevel fundet tiden til at indtage Orange Scene. 

Metallica optrådte på Roskilde første gang tilbage i 1986, året hvor de udgav det københavnsk-indspillede album "Master Of Puppets".  

Roskilde Festival 2013 løber af stablen den 29. juni-7. juli med andre hovednavne som Kraftwerk, Queens of the Stone Age, The National, Rihanna, Slipknot, Sigur Rós og Volbeat.

Billetsalget til årets Roskilde Festival er i fuld gang, og du kan finde billetter via GAFFA Live. Er du medlem af GAFFA Plus Guld, kan du i øvrigt købe billet med 191 kroners rabat. Læs mere her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA