x

Min playliste: Orgi-E

Min playliste: Orgi-E

Hør playlisten her

Den Sorte Skole – Lektion 3
– Albummet er et mesterværk, og jeg lytter til alle numrene i den rigtige rækkefølge, på den måde virker det som et langt nummer, der tager en nye steder hen hele tiden. Jeg har hørt den en del, og der er stadig fede detaljer, som dukker op.
 
Pusha T – Numbers On The Board

– Det bedst producerede hiphop-nummer lige for tiden. Enkelt og elegant – mere behøves ikke!
 
Miguel – Do You Like Drugs (Cashmere Cat remix)

– Dj E.D.D.E.H. introducerede mig til den unge norske superproducer Cashmere Cat. Han er i den grad oppe i tiden, og hvis du vil vide hvorfor, så tag og hør her, hvordan et remix kan gøres federe end originalen. Det er ren sing-a-long. 
 
Daft Punk – Get Lucky
– Årets hit!
 
F1rsteholdet – Vapors  
– Det fedeste nummer, jeg har været med til at lave i år. Synes virkelig, denne produktion er helt vanvittig, og jeg smed prompte et vers på den, da Jonathan Elkær spillede det for mig. Jeg er meget stolt af at arbejde sammen med så dygtige folk. Vi har indspillet det under Klamfyr-touren.

What Else Is There – (Trentemøller Remix) (ELOQ x Sekuoia x DJ E.D.D.E.H Bootleg)
– Denne sang er jo egentlig gennemkneppet og skamlyttet til den sidste hi hat, men det er på mærkværdigvis alligevel lykkedes Eloq og DJ.E.D.D.E.H at bringe nyt liv til Trentens gamle mesterværk. Skal høres højt på et meget stort anlæg!!! Det er tungt og downtempo. Find den på Soundcloud.
 
James Blake – Retrograde
– Stilhed før stormen. Er ofte hørt i tourbussen med en øl og en vapor i hånden. Nummeret minder mig om, hvor glad jeg er for mine venner.
 
Drake – Started From The Bottom
– Dette års "turnummer" på Klamfyr-turen og mange andre familieudflugter. Selvom Drake nok alligevel ikke startede heeeeelt fra bunden, så har han sgu alligevel formået at lave en sang, som vi andre dødelige "ikke-Disney-drenge" kan relatere kraftigt til. Hold kæft, hvor har vi hoppet mig rundt til den her tune.
 
Ace Hood – Bugatti

– Den er altid god at høre, lige inden man skal på scenen! Eller hvis man kører rundt i noget meget stort og sort med en "ornli" sub i bagagerummet.
 
IAM – Dernier Coup d'Eclat

– Fransk rapgruppe, som er en af mine allerstørste inspirationskilder. De er netop kommet med en ny skive, og dette nummer er det sidste på den. De har aldrig lavet et dårligt nummer!!!

Hør playlisten her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA