Nyhed

Helle Thorning-Schmidt gæster Tessa og Orgi-E i ny musikvideo

GAFFA.dk – alt om musik

"Man kan jo ikke andet end at elske konstellationen af Tessa og Orgi-E”

For tiden hitter Tessa og Suspekts Orgi-E stort med deres fælles opus "Blæstegnen", en hyldest til den københavnske vestegn, som de selv kommer fra – Tessa fra Hundige, Orgi-E fra Albertslund.

Nu er de klar med en musikvideo til "Blæstegnen", og den er naturligvis optaget på Vestegnen, blandt andet på taget af det kendte indkøbscenter City 2 i Høje Taastrup. Flere både kendte og mindre personligheder fra Vestegnen medvirker også, blandt andre tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt, der er vokset op i Ishøj og optræder som en del af Tessas crew. Se videoen ovenfor.


I en pressemeddelelse udtaler Helle Thorning-Schmidt:

“Jeg er jo selv fra Vestegnen, og da jeg hørte sangen, kunne jeg ikke lade være med at tænke, at det her var Vestegnens første rigtige anthem. Og så kan man jo ikke andet end at elske konstellationen af Tessa og Orgi-E.”

Tessa fortæller i en pressemeddelelse om sine tanker bag videoen:


”Jeg vil gerne vise, hvor unik Vestegnen er. Unikke mennesker af en særlig støbning, som drømmer stort og går imod fordomme og social arv. Vestegnen er mere end bare et område. Det er en følelse. En mentalitet. Jeg vil vise stolthed, benhård vilje og kunst på den hårde måde," siger hun fortsætter:

"Vestegnen bliver både set ned på, ophøjet og romantiseret på samme tid, og det ved folk, der bor der. Men de ER Vestegnen, og den stærke identitet samme med livets realiteter derude gør, at så mange underdogs går imod alle odds og bliver til noget helt specielt. Diamanter skabes under pres.”

Orgi-E supplerer:


”Indkapslet kan man sige, at videoen sætter billeder på en slags sindsstemning, som vi altid har i os. ’Blæstegnen’ er en mentalitet, hvor man brager derudad uden at se sig tilbage. Det er den energi, du får, når du hører Tessa eller Suspekt. Den energi udspringer blandt andet af nogle af de steder, vi viser frem i videoen,” siger han og fortsætter:

”Det er stolthed, raseri, aggression, frygt, ære, kærlighed og afmagt, som man kan knytte til videoen. Det er vindermentalitet på dårlige odds. Underdogs og sultne ulve. Derfor betyder videoen også meget og har været vigtig for os at lave. Fordi vi gerne vil vise det sammensurium af følelser frem, som vi selv har rendt rundt med gennem livet.”

LÆS OGSÅ: Spotify afslører data: Rap har sat sig tungt på 2020


 

 

ANNONCE