x

Rolling Stones ikke aflyst

Rolling Stones ikke aflyst

Hele Horsens holder vejret i disse dage, mens byens hidtil største koncert-arrangement hænger i en tynd tråd. Årsagen er Rolling Stones-guitarist Keith Richards, der angiveligt har været så klodset at falde ud af et palmetræ på Fiji – vi har stadig til gode at få at vide, hvad han egentlig ville deroppe – og siden har måttet lade sin hjerne dræne for overskydende væske.

Nu er der igen officielt nyt fra Rolling Stones-lejren og Horsens-arrangørerne. Keith Richards vil i dag onsdag flyve til USA for at lade sig undersøge af egne specialister. Resultatet skulle gerne blive en melding om, hvor længe der går, før guitaristen er klar til at gå på scenen igen. Konklusion: Koncerten i Horsens er pt. ikke aflyst, og arrangørerne forventer ikke at høre nyt før mandag den 22. maj.

Dermed er spændingen ikke så meget udløst som højnet, og banen er atter kridtet op for vilde rygter af den slags, der har præget hele forløbet: Er Richards permanent hjerneskadet? Slog han i virkeligheden hovedet i en jetski-ulykke snarere end ved at dratte ud af et træ? Er verdensturnéen aflyst?

Stones i Horsens.dk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA