x

Scissor Sisters færdige med nyt album

Scissor Sisters færdige med nyt album

Scissor Sisters var en af 2004’s helt store musikalske overraskelser. Ikke bare fordi de blandede retrorock, homo-camp og tyggegummipop med stort overskud, men også fordi debuten ”Scissor Sisters” blev en markant succes både i USA og Europa. Nu har kvintetten med nogen forsinkelse lagt sidste hånd på opfølgeren ”Ta-dah”, der er sat til at udkomme ultimo september. Førstesinglen bliver ”I Don’t Feel Like Dancing”, hvor selveste Elton John har givet en hjælpende hånd.

"Jeg har det, som om jeg har født en baby!" kommenterer frontmand Jake Shears spøgefuldt til engelske NME.
"Den gamle rock-kliché holder stik: Det ER sværere at lave album nummer to, men det er derfor, vi tog vores tid med det. Jeg tror, at når vores plade kommer ud, så vil folk huske, om den er god – ikke om den udkommer fire måneder efter, at den burde have gjort det!"

På rygteplanet har Scissor Sisters indspillet en sang med Roxy Music-legenden Bryan Ferry til det nye album, men officielt er det hverken blevet be- eller afkræftet. Andre nye sange som ”Paul McCartney”, ”Hair Baby” og ”She’s My Man” er for længst blevet luftet live, så kvintettens koncert på dette års Roskilde Festival burde blive en god lejlighed til at danne sig et forhåndsindtryk af Scissor Sisters’ lille nye.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA