Nyhed

Støttekoncert for brændt studie

Kendte navne skillinger sammen til ejerne af københavnsk studie

Det var noget af et slag for Søren Andersen, da han så pladestudiet The Club gå op i flammer. Studiet ejes af Andersen og to andre, og det rummede for over én million kroner musikudstyr – langt mere, end det var forsikret for. Den påsatte brand placerede Andersen og kompagni i en alvorlig økonomisk knibe, men til alt held står kollegerne i musikbranchen klar til at hjælpe, fortæller Nordjyske Stiftstidende.

Den 16. august lægger Store Vega scene til en støttekoncert til fordel for The Club, hvor en række af dansk rocks største navne tropper op. Kim Larsen (billedet), Tim Christensen, Baal, Kira & The Kindred Spirits, Michael Falch, Backseat, Winther-John, Die Dumme Dänen og Andersens eget band Superfuzz vil alle være at opleve for beskedne 200 kroner – som altså går til et godt formål.

Fælles for alle de optrædende er, at de på et eller andet tidspunkt har haft deres gang i studiet. Blandt andet indspillede Kim Larsen og Kjukken dele af deres juleplade i The Club. Alligevel er Søren Andersen overrasket og rørt over det flotte fremmøde:
”Jeg havde aldrig drømt om, at der ville være så stor en solidaritet i musikbranchen, og jeg kommer til at tude hele aftenen,” udtaler 32-årige Søren Andersen til Nordjyske Stiftstidende.


ANNONCE