x

Se Burhan G hylde sin mor med sang – akustisk

Se Burhan G hylde sin mor med sang – akustisk

Burhan G udgav i mandags en ny single, der er anden singleforløber for Brøndby Strand-drengens fjerde studiealbum – det andet på dansk. Singlen "Kalder Mig Hjem" er en undskyldning og en kærlig hilsen til Burhan G's mor, som han føler, han har forsømt gennem årene.

– Den her sang har været længe undervejs. Det er nok den sang, som har været sværest at skrive i hele min karriere. Men måske også den vigtigste. Svær, fordi der er store følelser i spil, og ordene skulle komme rigtigt ud. Vigtigst, fordi den er skrevet til den mest betydningsfulde kvinde i mit liv, siger Burhan G.

Nu er Burhan G aktuel med en musikvideo til "Kalder Mig Hjem". Videoen er optaget på det musikglade Sankt Annæ Gymnasium i København, hvor Burhan fremfører sangen i en akustisk verison med Burhan på flygel, en pianist, en akustisk guitarist og tre strygere.

Burhan G albumdebuterede i 2004 med "Playground", men slog først for alvor igennem i Danmark, da han skiftede sangsprog fra engelsk til dansk. Det skete på hans selvbetitlede tredje album fra 2010, som indtil videre har solgt 100.000 eksemplarer og 350.000 singler. Det nye album udkommer til oktober, og Burhan G har, som på det forrige album, selv stået for produktion, indspilning og sangskrivning. Det er endnu ikke sluppet ud, hvem den danske sanger arbejder sammen med på albummet, men:

– Jeg vil sige så meget, at det her land har de mest utrolige talenter. Og jeg er bare lykkelig for, at jeg får lov til at arbejde med de største af dem, siger han.

Første single fra Burhan G's kommende album var "Din For Evigt", der udkom i marts.

Se Burhan G fremføre "Kalder Mig Hjem":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA