x

MØ offentliggør opvarmning til Danmarksturné

MØ offentliggør opvarmning til Danmarksturné

I juni bekendtgjorde MØ alias Karen Marie Ørsted, at hun til efteråret tager på turné i Danmark. Nu har hun også offentliggjort, hvem der skal varme op for hende til de fire koncerter.

Det bliver electronica-talentet Sekuoia, som skal varme publikums ører op, når MØ besøger fire byer rundt om i landet. Du kan se spilleplanen herunder. 

Den 20-årige Patric Bech-Madsen, som gemmer sig bag kunstnernavnet Sekuoia, spillede tidligere i år som opvarmning til Veto, da de gæstede VoxHall i Aarhus. Her gav GAFFAs anmelder Ole Rosenstand Svidt koncerten tre stjerner med ordene: " Inden Veto gik på scenen, fik vi en halv times opvarmning ved elektronikamusikeren Sekuoia alias Patrick Alexander Bech-Madsen og hans medbragte trommeslager. De to leverede en gang eftertænksom, melankolsk, repetitiv elektronika med dyb bas, knitrende samples og nuanceret og levende spil på de elektroniske trommer. Både melodisk og stemningsfuldt var det, og sine steder også groovy og dansabelt."

MØ har haft en raketstart på solokarrieren, og det er selvom, hun endnu ikke har udgivet et fuldt album. Singlerne "Pilgrim", "Glass" og sidst, men ikke mindst "Waste of Time" har givet hende massiv omtale både inden- og uden for landets grænser. Til efteråret udkommer der en ep fra MØ, men det fulde album må vi se lidt længere efter.

Turnéplan:

27/11: Odense, Posten
28/11: København, Store Vega
29/11: Aalborg, Studenterhuset
30/11: Aarhus, Train


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA