Nyhed

Deap Vally giver koncerter i Danmark

Bandet gæster igen til efteråret det danske land og giver denne gang koncert i både København og Aarhus

De to punk-piger fra Deap Vally besøger til november Danmark, hvor de spiller koncert på Train i Aarhus og Lille Vega i København. Bandet gav tilbage i juni koncert ved årets NorthSide Festival, hvor de fik hele fem stjerner af GAFFAs anmelder Klaus Thodsen, der beskrev bandet og oplevelsen således:

"Deap Vally, et to-piges-orkester fra Los Angeles, bestående af guitarist og sanger Lindsay Troy og trommeslageren Julie Edwards, er opstået i dødvandet efter lignende bandsammensætninger såsom The White Stripes. Guitar, trommer og vokal, og så ellers bare rock for alle pengene. Fra vores mere hjemlige himmelstrøg kan Deap Vally godt tåle en sammenligning med bands som norske Deathcrush eller vores hjemlige Baby In Vain. De punkrockende piger, der tidligere har spillet support for punk-legenden Iggy Pop, spildte ikke tiden denne eftermiddag,"

Deap Vally blev dannet tilbage i 2011 af Lindsey Troy og Julie Edwards, som udgav det første album "Sistronx" den 1. juli i år, hvilket fik fire stjerner af GAFFA. På trods af deres relativt korte karriere har de to piger varmet op for flere store bands som The Vaccines og Muse. Nu kan de igen opleves på dansk grund henholdsvis den 18. november på Train i Aarhus og den 23. november på Lille Vega i København.


Forsalg til koncerterne starter den 6. september kl. 10.00 og kan købes via GAFFA Live

ANNONCE