x

Se og hør ny single fra Kato og Safri Duo

Se og hør ny single fra Kato og Safri Duo

Til dette års Grøn Koncert-arrangementer kunne publikum opleve en eksklusiv forsmag på Katos nye single "Dimitto (Let Go)", som han har lavet sammen med Safri Duo. Nummeret, der også inkluderer sangeren Björnskov, frembragte stor begejstring hos publikum til stede under koncerterne, og i dag bliver nummeret endelig udgivet til resten af den danske befolkning.

Om det kreative arbejde, der ligger bag singlen, udtaler Kato: "Vi kommer fra to verdener. Morten og Uffe er fra et klassisk miljø og er konservatorieuddannede, og jeg er et stort legebarn, som dyrker det impulsive. Vi har udnyttet vore forskelle og kombinerer håndværk med det umiddelbare. Det har været et magisk samarbejde."

Tidligere i år udgav Kato sit tredje album, "Behind Closed Doors", der lå nummer fire på den danske albumhitliste. Tidligere har Kato udgivet "Discolized" samt Discolized 2.0", hvor sidstnævnte fik certificeret guld.

Det nyeste udspil fra Kato og hans følge udkommer som single i dag, og du kan se og høre en teaser fra årets Grønne Koncerter her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA