x

One Direction annoncerer nyt album

One Direction annoncerer nyt album

Det mildt sagt succesfulde engelsk-irske boyband One Direction har netop annonceret titlen og udgivelsesdatoen på deres tredje studiealbum. "Midnight Memories" bliver udgivet den 25. november 2013 og indeholder blandt andet det verdensomspændende hit "Best Song Ever".

Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles og Louis Tomlinson blev dannet i 2010, hvor de stillede op som solister i det engelske X Factor. De blev imidlertid sat sammen som gruppe, endte på en tredjeplads i X Factor og har siden fået enorm succes over hele kloden. De har solgt over 32 millioner plader og har fået 61 nummer 1-placeringer verden over.

I 2013 har One Direction spillet over 100 shows i 21 lande på deres første verdensturné nogensinde. Blandt andet spillede de to koncerter i Danmark i maj måned, i Jyske Bank Boxen og Forum.

I sidste uge fik One Direction deres biografdebut med deres 3D-koncert- og dokumentarfilm "One Direction: This Is Us". Filmen har været en stor succes, ifølge deres pladeselskab Sony Music med en indtjening på 18,4 millioner dollars på åbningsweekenden alene i USA.

I forlængelse af udgivelsen af "Midnight Memories" har One Direction allerede annonceret den første del af en verdensomspændende stadiontour for 2014, herunder to koncerter på Wembley Stadium. De har endnu ikke offentliggjort danske turnédatoer, men de kan jo komme.

One Directions andet album fik dommen tre stjerner fra GAFFAs anmelder Signe Bønsvig Wehding, der blandt andet skrev: "Musikalsk satser de – også her på deres andet album – på det sikre. Pop i direkte forlængelse af de sidste årtiers øvrige boyband-succeser. Tekster, der smelter pigehjerter, lette melodier og glatte vokalharmonier." Dommen var: Fænomenet er langt mere interessant end musikken. Men den er såmænd også tålelig."

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA