x

Travis til Danmark

Travis til Danmark

Den 24. november klokken 20.00 bliver det muligt for danske Travis-fans at opleve bandet i fuldt vigør, når de gæster Amager Bio. Efter fem års pause er Travis tilbage på landevejen med deres syvende album i bagagen. "Where You Stand" udkom den 19. august, og det skotske band har hevet svenskeren Michael Ilbert ombord til opgaven som producer.

Efter 11 år med næsten uafbrudt aktivitet og succes blev Fran, Dougie, Andy og Neil i 2008 enige om at tage en pause og returnere til deres respektive hjem i Berlin, Liverpool, Cumbria og New York. De havde alle brug for at restituere og tænke tingene igennem. "Du holder dig væk, så længe som det er nødvendigt," siger bassisten Dougie Payne om bandets velovervejde pause, "så du kommer til at føle den samme sult og det samme begær efter at spille, som da du begyndte i sin tid."

Og tilbage, det er de så nu. Med to nummer-et albums, fem top ti singler, to Brit Awards og mere end otte millioner solgte plader har Travis lavet sange, som vækker genklang i de fleste britiske hjem, såvel som i mange danske. Deres store hits som "Turn", "Why Does It Always Rain On Me" og "Sing" er allerede klassikere og er sikkert også på sætlisten, når de gæster Amager Bio til november. Sammen med nye  fra "Where You Stand".

Billetter til den danske comeback-koncert kan findes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA