x

Se og hør ny single fra Kristian ”UFO” Humaidan

Se og hør ny single fra Kristian ”UFO” Humaidan

Kristian "UFO" Humaidan har netop udgivet singlen "Du Gør Mig Mer", der er hans nyeste udspil som solokunstner. I samme ombæring har rapperen valgt at ændre sit kunstnernavn til "Humaidan" og fjerner således alle associationer til hans tidligere projekt i rap-duoen UFO Yepha, som blandt andet stod bag hittet "Op med Håret" fra 2006.

Om den nye single udtaler rapperens pladeselskab Parlophone: "'Du gør mig mer' viser nye sider og kvalitetsniveauer for den ellers så veletablerede artist, som nu officielt går under navnet Humaidan. Singlen er energi-fyldt, skarpskåret og et opråb i kærlighedens navn om ikke at lade den passere i stilhed, men at erklære den, så det kan høres!"  

I 2011 udgav Humaidan sit første selvbetitlede soloalbum. Debuten indeholdte blandt andet singlen "Herligt Spild Af Liv", som dengang blev Ugens Uundgåelige på P3s. I det første soloprojekt sprang Humaidan ud som singer-songwriter, hvilket var milevidt fra hans fortid som inkarneret rapper. "Herligt Spild Af Liv" blev i sin tid anmeldt af GAFFAs Michael José Gonzalez, der gav det fire stjerner.

På den nye single er Humaidan imidlertid vendt tilbage til rap-genren med gavflabede tekster, knivskarpt flow og energiske beats. Hør singlen "Du Gør Mig Mer" her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA