x

Se akustisk version af Nephews seneste single

Se akustisk version af Nephews seneste single

For et par uger siden fik et publikum på 40-50 mennesker æren af at opleve et af Danmarks største bands i akustisk version. Intimkoncerten med Nephew blev optaget på video, og bandet udsender nu løbende optagelserne af de forskellige sange. "Søndagsbange" er det første nummer, som Nephew har udsendt i akustisk version og kan ses herunder.

"Søndagsbange" er den seneste single fra Nephews seneste album "Hjertestarter", der udkom i november sidste år. Singlen handler om den tristhed, der præger ugens sidste dag og beskriver, hvordan man efter en weekend med fest og sjov bliver ramt af søndagens barske realiteter, der for mange af os er lig med tømmermænd og tanken om arbejdet, der venter tidligt mandag morgen. 

For nogle uger siden kunne GAFFA fortælle, at Nephew søger sangerinder, der kan erstatte Marie Key på hittet "Gå Med Mig" til bandets efterårsturné. Nephew opfordrer således kvindelige fans til at øve sig på sangen og indsende en optagelse med ens sangtalent. Optagelsen med dig og din sangstemme skal uploades på www.facebook.com/Nephew eller sendes til [email protected].


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA