Nyhed

Se Miley Cyrus optræde med twerkende dværg

Miley ”Skandaledronning” Cyrus har netop optrådt på tysk tv, hvor hun havde hyret dværge til at spille og danse for hende

Når det kommer til Miley Cyrus, er der snart ikke noget, der kan chokere eller overraske længere… og dog. For to dage siden optrådte hun på tysk tv med endnu et alternativt sceneshow.

Selvom hun denne gang havde valgt (mere eller mindre) at beholde tøjet på og efterlade den nu knap så uskyldige skum-finger derhjemme, blev seerne ikke skånet for en ny opsigtsvækkende optræden. Miley Cyrus havde denne gang hyret dværge, der henholdsvis agerer band og twerker på scenen ved hendes side.   

Den seneste optræden kommer oven i sangerindens famøse MTV-show samt lanceringen af musikvideoen til singlen "Wrecking Ball", hvor hun optræder ganske nøgen, imens hun slikker på diverse stykker værktøj.


De mange skandaler har delt vandene imellem dem, der mener, at det er genial pr og dem, der mener, at Cyrus er ude på et skråplan. Uanset hvad må man konstatere, at hendes karriere har bevæget sig fra "Disney-darling" til "Femme Fatale" på kort tid.   

ANNONCE