Nyhed

Jimmy Kimmel tirrer Kanye West

Det allerede legendariske interview med den storhedsvanvittige og gudsbenådede rapper får nyt liv af den amerikanske tv-vært. Kanye er ikke tilfreds.

Der er kommet iskold luft mellem tv-vært og komiker Jimmy Kimmel og rapper Kanye West. Det sker efter, at Kimmel har lavet en spoof-video, hvor børn imiterer interviewet mellem BBC Radio 1's Zane Lowe og West og tager tykt pis på den selvhøjtidelige verdensstjerne. Efter eget udsagn modtog Kimmel "et meget vredt opkald" fra West inden tv-værten efterfølgende blev bombarderet med rasende tweets omkring den allerede berømte parodi, der florerer på alle sociale medier.

Kanye West genererede en del overskrifter efter de kontroversielle udtalelser, han kom med under interviewet. "Jeg er den største rockstjerne" proklamerede han, imens han talte om, hvordan han stiler efter at skabe verdens første trillion-dollar-virksomhed. "Min Truman-båd rammer væggen" siger han og refererer til filmen "The Truman Show", hvor alt er en opstillet virkelighed til fordel for et tv-show, hvilket kun hovedpersonen ikke er klar over.

Jimmy Kimmel var, som altid, hurtigt ude og lavede den omtalte børne-parodi ganske kort tid efter det rigtige interview. I gårsdagens udgave af Jimmy Kimmel Live indviede værten så publikum i den beef, der nu foregår mellem de to kendisser. Her bliver det tydeliggjort, at Kimmel holder paraderne forholdsvis lavt, alt imens West sender den ene knockout efter den anden.


Læs de ret morsomme udbrud og svar her.

Se Jimmy Kimmels parodi og noget af det oprindelige interview nedenfor:


ANNONCE