x

Joey Moe udgiver nyt album på engelsk

Joey Moe udgiver nyt album på engelsk

Joey Moe har valgt at vende tilbage til det engelske sprog på sit kommende album "Aurora", som udgives den 14. oktober. Sangeren startede oprindeligt med at skrive engelske tekster, men har på sin seneste nattetrilogi sunget på dansk. Om sprogskiftet har Joey Moe udtalt:

"Mit sidste projekt på dansk var en nattetrilogi, og det var vigtigt for mig at finde en titel, som symboliserede skabelsen af det nye, så det afspejler den nye kreativitet, der hersker over dette album. Det er en anden side af min kreativitet, som mange endnu ikke kender til, og som jeg har haft behov for at dele med mine fans. Aurora betyder både nordlys, hvilket henviser til mine europæiske rødder, og derudover har titlen også betydningen daggry, hvilket symboliserer nyskabelsen af pladen – at albummet er engelsksproget er et statement af mine amerikanske rødder."

"Heartbeat" bliver det femte album fra Moe, som tidligere har fået både guld og platin for henholdsvis "Midnat" fra 2012 og "Fuldmåne" fra 2011. Om det nye album fortæller Joey Moe:

"Jeg har sammen med mit label Tornado Torpedo Productions skabt muligheden for at afprøve nogle nye ting af og derved fået udlevet nogle af mine drømme – det har været en meget lærerig og givende proces. Jeg er spændt på at følge udviklingen på min plade, da det er noget ganske andet, jeg kommer med denne gang."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA