x

The Storm fortsætter på trods af privat brud

The Storm fortsætter på trods af privat brud

Efter 11 års parforhold har de to danske musikere Pernille Rosendahl og Johan Wohlert valgt at gå fra hinanden. Bruddet kommer dog ikke umiddelbart til at havde nogen indflydelse på deres musikalske projekt The Storm.

"Vi har oplevet den store gave at kunne dele en personlig og professionel glæde over musikken. Dette ikke mindst i vores samarbejde omkring bandet The Storm, som vi fortsat vil spille live med," udtaler Pernille Rosendahl til Her&Nu. Hun tilføjer dog, at bandet ikke har aktuelle planer om en opfølger til deres seneste og tredje album, "Rebel Against Yourself" fra 2011.

Parret mødte hinanden til Midtfyns Festival tilbage i 2002, hvor de spillede med deres daværende bands Swan Lee og Mew. Parret har en syv år gammel søn sammen, Tristan, som de fremover vil dele forældremyndighed over.

Swan Lee blev opløst i 2005, og året efter forlod Johan Wohlert Mew. Kort efter annoncerede parret Rosendahl og Wohlert deres nye, fælles band The Storm, der albumdebuterede i 2008 og indtil videre har udgivet yderligere to album i henholdsvis 2009 og 2011.

I sidste måned udgav The Storm den nye single "Mind Distorted", som er lavet sammen med Alexander Brown. Sangen er en forløber for Alexander Browns kommende ep "#Human". Hør "Mind Distorted" her: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA