x

Hør nyt fra Nik & Jay, mens du venter på bussen

Hør nyt fra Nik & Jay, mens du venter på bussen

Mandag den 28. oktober udsender Nik & Jay deres femte studiealbum, "United", men allerede fra i dag kan du høre ny musik fra duoen, mens du venter på bussen.
 
Med teknologisk hjælp fra elektronikproducenten Samsung giver Nik & Jay nemlig deres fans mulighed for at høre ny musik fra albummet "United" direkte på mobilen. Kort beskrevet kræver det blot, at du holder din mobiltelefon op foran lytteposterne i busskurene, der er fordelt over hele landet, og som via såkaldt NFC-teknologi starter afspilningen af Nik & Jays musik. Nedenfor kan du se i en video, hvordan du gør.

I dag offentliggør Nik & Jay desuden både coveret og tracklisten til det nye album. Der er blevet plads til i alt 11 sange – inklusive singlerne "United", "Ocean Of You" og "#pæntnejtak". Sange, der tilsammen allerede har fået over syv millioner afspilninger på streamingtjenesterne og mere end 60.000 downloads i de digitale musikbutikker.

Selvom titlen "United" antyder et engelsksproget album, så er kun de to første singler, "United" og "Ocean Of You", der er på engelsk – alle øvrige sange er på dansk. Om titlen siger drengene: "Det er et udtryk for det fælleskab og sammenhold, vi har her i vores musikalske kollektiv. Kald os bare musikalske blodbrødre. Og vigtigst af alt, så er det en high5 til vores trofaste fans derude i landet, som vi for altid vil være forbundet med."

De to første singler bød på to gæster, nemlig henholdsvis tysk bosatte Lisa Rowe og Søren Huss. Albummets trackliste viser, at Nik & Jay også har en tredje gæst med på albummet, nemlig Kristian Leth, der medvirker på sangen "De Vigtigste Skridt". Nik & Jay fortalte forleden på Instagram, at de var meget inspirerede af Kristian Leths tekst "Alene" fra hans soloalbum "Hjemad", der udkom sidste år. Det skal blive spændende at høre samarbejdet mellem Nik & Jay og Kristian Leth, hvor sidstnævnte ligesom Søren Huss kommer fra en nogen anden musikalsk boldgade end Nik & Jays blanding af pop, r&b og hiphop. Kristian Leth har dog tidligere været gæstesolist til en Nik & Jay-koncert, ligesom de har medvirket til en koncert med Kristian Leths band The William Blakes, så samarbejdet er altså ikke helt nyt.

"United" indeholder følgende numre – bemærk i øvrigt sangtitlen "Bag Tonede Ruder", der jo giver visse associationer til TV-2's "Bag Duggede Ruder":

1. Billeder Af Hende
2. Ocean of You feat. Søren Huss
3. #pæntnejtak
4. Novembervej
5. United feat. Lisa Rowe
6. Bravehearts
7. De Vigtigste Skridt feat. Kristian Leth
8. Stop! Dans!
9. Forstadsdrømme
10. Bag Tonede Ruder
11. Velkommen Hjem

Albumudgivelsen følges op af en tour rundt i kongeriget til november:

15.11.2013 - Portalen, Greve

22.11.2013 - Multisalen, Aalborg

23.11.2013 - Koncerthuset, København

24.11.2013 - Koncerthuset, København

29.11.2013 - Stadium Arena Fyn, Odense

30.11.2013 - Musikhuset, Aarhus

Billetterne kan findes via GAFFA Live.

Se Nik & Jay fortælle om, hvordan du hører deres musik i busskure:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA