x

GAFFA-Prisen er klar med de første optrædende

GAFFA-Prisen er klar med de første optrædende

Ulige Numre, Sebastian Lind, Specktors, Jonny Hefty & Jøden, Folkeklubben, Go Go Berlin og Fortress vs. Nelson Can gæster GAFFAs årlige prisshow, som afholdes den 5. december på Bremen Teater

Der er lagt op til en helaftensforestilling med mange interessante kunstneriske konstellationer, når nogle af landets bedste bands og solister indtager scenen for at spille til GAFFA-Prisen 2013. I år er det 23. gang, at GAFFAs læsere skal kåre årets navne i musikverdenen, og fjerde gang, at der afholdes et gallashow i forbindelse med uddelingen af de i alt 17 priser.

GAFFA kan nu afsløre de første optrædende til showet, som er nogle af Danmarks mest markante yngre bands og solister inden for en lang række genrer: Ulige Numre (billedet) er fornemme repræsentanter for den dansksprogede og poetiske singer-songwriter-scene, Sebastian Lind leverer følsom sangskrivning på internationalt niveau, og Specktors er hæsblæsende hiphop, der kommer langt ud over scenekanten. Jonny Hefty & Jøden er aktuelle med deres første fælles album efter mange år på livescenerne og er garanter for rap, charme og humor, Folkeklubben genoplever den politiske protestsang med bid og vid, Go Go Berlin er klassisk rock med ungdommelig vildskab og umådeholden musikalitet, og Fortress vs. Nelson Can er et unikt møde mellem et fremadstormende metalband og en hårdtslående pigetrio.

Flere optrædende offentliggøres i den kommende tid.

Afstemningen til GAFFA-Prisen begynder torsdag den 31. oktober på gaffa.dk/prisen

Billetsalget er i fuld gang via GAFFA Live, og der er i skrivende stund kun få billetter tilbage.

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA