x

Korn-fan død efter slagsmål til koncert

Korn-fan død efter slagsmål til koncert

Andy Richardson, 30, er efter to dage i respirator som hjernedød, i forgårs afgået ved døden. Han var organdonor, og blev holdt i live, til man kunne finde modtagere til hans organer.

Richardson havde været til den netop opstartede "Family Values"- turné-projekt, der er blevet genoplivet efter fem års pause af Korn og bakket op af blandt andre Stone Sour og Deftones. Og det var netop under Deftones' optræden i søndags, at et slagsmål brød ud. Nyligt afdøde Richardson havde angivelig stået tæt på moshpitten med sin gravide kæreste, og bad derfor et par gutter om at tage lidt hensyn. Det gad de ikke. I stedet gik de voldsomt til angreb på den 30-årige metal-fan og efterlod ham bevidstløs på gulvet i Atlantas Hi-Fi Buys Amphitheatre.

Atlantas politi siger til Billboard.com, at de har identificeret ”et par personer, der har vor interesse” i forbindelse med optrinnet, men de har endnu ikke foretaget arrestationer.

I går kom så en officiel udmelding fra Korn-lejren: ”Korn er lamslået over disse mænds handlinger, og opfordrer alle, der måtte have bevidnet denne meningsløse handling, eller har informationer om angrebet, om at kontakte de lokale myndigheder.”


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA