Nyhed

The New Brand i Emergenza-finale

Københavnerne skal dyste i Tyskland i weekenden

Da Emergenza-finalen blev afviklet i Tyskland sidste år, var det danske Rock Hard Power Spray, der kunne gå derfra som vindere. Dermed er der tale om et regulært titelforsvar, når The New Brand i weekenden skal prøve lykken mod upcoming bands fra femten forskellige lande.

Lørdag d. 10. juni i år var et fyldt Store Vega vidne til den danske finale i Emergenza Festival. En enstemmig branchejury bestående af bookingbureauet Offbeat, spillestedet Gimle, pladeselskabet Copenhagen Records samt DR P3 var enige om, at The New Brand skulle kåres som vinder af Emergenza Festival Denmark 2006, og derfor er de nu klar til den internationale finale.

Efter den lørdag i juni har bandet, som en del af præmien for deres førsteplads, været i Baandkraft-studiet i København og indspillet det, der skal blive bandets debutalbum.

De konkurrencende bands kæmper om en hovedpræmien, der er en tour i USA med alt betalt, og den kamp afvikles i den kommende weekend til Taubertal Open Air-festivalen i Sydtyskland. Her spiller alle finalister i Emergenza-finalen på den næststørste scene på festivalen. De 30.000 publikummer på den allerede udsolgte festival kan dermed i denne weekend opleve The New Brand spille på samme scene som de omkring 20 vindende bands fra lande som Sverige, Norge, Finland, England, Tyskland, Italien, Frankrig, Spanien, Canada og USA.

ANNONCE