Nyhed

The Darkness aflyser Skanderborg-koncert

Nephew kommer til undsætning torsdag aften

Den engelske rockgruppe The Darkness har længe været udset til at skulle levere det helt store rockbrag torsdag aften på dette års Skanderborg Festival. Men nu må folkene bag Danmarks Smukkeste Festival desværre meddele, at koncerten ikke bliver til noget.

Bandets udstyr er ellers velankommet til Skanderborg, og alting var klart til at de 70'er-inspirerede rockere skulle levere hittene fra deres to albums på Bøgescenen torsdag aften. Men i følge en pressemeddelese har Justin Hawkins' læge i midlertid meddelt frontmanden med det høje toneregister, at han skal blive i sengen.

Når et af ens festivals hovednavne melder afbud dagen inden deres koncert er gode råd som bekendt ganske dyre, når man ikke blot har brug for et nyt band, men også et der kan overtage pladsen som trækplaster på Bøgescenen.


I pressemeddelelsen forklarer Danmarks Smukkeste Festival situationen således:

"Kun ET orkester kunne slette denne skuffelse: Nephew.
Vi havde forsøgt at få dem på programmet i år, men de var desværre nødsaget til at vælge os fra på grund af andre aftaler i Danmark i løbet af sommeren, og Norges-turné netop nu.

MEN.....
Da Nephew her i eftermiddag, på hotellet i Oslo, hørte at Danmarks Smukkeste Festivals publikum var i bekneb, tog det dem kun et øjeblik at beslutte at haste hjem til Danmark.
Så - mine damer og herrer, det er med lettelse, stolthed og glæde, at vi hermed kan annoncerer Nephew på Bøgescenen i morgen, torsdag aften kl. 23.15!"


Festivalen ønsker desuden Justin Hawkins god bedring og håber på at kunne præsentere dem på festivalen ved en senere lejlighed.

Danmarks Smukkeste Festival


ANNONCE