x

Se Tim Christensen fortolke Depeche Mode

Se Tim Christensen fortolke Depeche Mode

Tim Christensen har netop udgivet en one take-video til sit Depeche Mode-covernummer "Enjoy the Silence", som du kan se herunder. Videoen minder meget om den til singlen "Never Be One Until We're Two", der udkom sidste år, hvor Tim Christensen cyklede rundt i indre København, og det gør han altså igen, bare en lidt anden rute. Sidste år udgav Tim Christensen en ep med seks covernumre, hvor Depeche Mode-klassikeren "Enjoy The Silence" var iblandt. 

Det var desværre ikke alle, som var vilde med Tim Christensens Depeche Mode-fortolkning, da den udkom sidste år. Den akustiske version fik i følge Tim selv lidt hård modvind af flere Depeche Mode-fans:

"Det gjorde en smule ondt, men man kan ikke please alle," fortæller Tim Christensen til GAFFA om den harme, som fulgte udgivelsen af hans covernummer. Såret tog dog ikke længe om at hele, da Tim Christensen nogle måneder senere fik muligheden for at spille sin version foran Martin Gore, som har forfattet størstedelen af Depeche Modes sange, inklusive "Enjoy The Silence": 

"Da Depeche Mode spillede i Parken i København, havde jeg fornøjelsen af at møde Martin Gore til en lille snak, og jeg fik oven i købet muligheden for at spille min lille ydmyge coverudgave af hans sang for ham. I modsætning til nogle af hans Tim C-kritiske danske fans, så var han selv virkelig vild med den og komplimenterede ikke mindst måden, jeg havde oversat den til fingerpicking guitar. Det blev jeg selvfølgelig vildt glad for at høre og hyggede mig lidt over ironien i af, at ophavsmanden himself gav thumbs up," fortæller Tim Christensen om den lille sejr. 

Ep'en "Volume 1: Acoustic Covers" blev anmeldt ved sin udgivelse sidste år, hvor anmelder Michael José Gonzalez gav den fire stjerner under overskriften: "Seks akustiske hyggestunder fra Tim C og forbillederne."

I begyndelsen af det nye år spiller Tim Christensen en række akustiske koncerter i henholdsvis Slagelse, Struer og Odder den 20., 21. og 28. februar. Du kan finde billetter til koncerterne via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA