x

Ásgeir Trausti giver flere danske koncerter

Ásgeir Trausti giver flere danske koncerter

Ásgeir Trausti har netop udmeldt, at han gæster Danmark igen i starten af det nye år, hvor han giver hele to koncerter. Man kan således opleve Ásgeirs islandske toner den 21. marts i Store Vega i København samt den 22. marts på Train i Aarhus.  

Det er ikke meget mere end en måned siden, at Aarhus havde besøg af Ásgeir Trausti, hvor han gav koncert på VoxHall. GAFFAs anmelder Sidsel Thomassen var særdeles begejstret for islændingen, hvis musik drager paralleller til landsmændene fra Sigur Rós og Björk og et navn som amerikanske Bon Iver. Koncerten fik fem stjerner under overskriften: "Det islandske stjerneskud rakte næsten ind i himlen."

Tidligere i år udgav Ásgeir Trausti albummet "Dyrd I Daudathogn", som for nylig er blevet udgivet i en engelsk version på albummet "In The Silence". Både den islandske og engelske udgave af sangerens debutalbum har modtaget fire stjerner af GAFFAs anmelder Pelle Sonne Lohmann. Den anden single fra det engelsksprogede album er nummeret "Torrent", der nu har fået en tilhørende video, som du kan se herunder.

Billetter til koncerterne i 2014 kan findes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA