x

Rogers Waters indspiller ny rockplade

Rogers Waters indspiller ny rockplade

Ikke siden Roger Waters' album "Amused To Death" fra 1992 er der kommet ny rockmusik fra manden, der stadig holder klassikere som "The Wall" og "Dark Side Of The Moon" i live. I et interview med Rolling Stone Magazine siger hovedpersonen selv om pladen:

"Den er 55 minutter lang. Det er også en blanding af sang og teater. Jeg vil ikke afsløre for meget, men det er lavet som et hørespil (til radioen red.). Der er karakterer, der taler til hinanden, og der er en agenda. Det handler om en gammel mand og et barn, der prøver at finde ud af, hvorfor de slår børnene ihjel."

Waters afsluttede for nylig sin "The Wall"-tour, hvor han siden 2010 har spillet 219 koncerter rundt om i verden. Han lagde vejen forbi Danmark den 7. maj 2011, hvor GAFFAs anmelder Mikkel Elbech kvitterede med fire ud af seks stjerner under overskriften "Spektakulært, men med potentiale til mere." En dom, som mange af GAFFAs læsere var ganske uenige i. De syntes, at Waters leverede varen.

I sit interview med Rolling Stone har han gjort klart, at det nye album vil blive fulgt op med en tour:

"Jeg lider en smule af savn her efter enden på "The Wall"-turnéen. Det er velsagtens en lettelse ikke at skulle levere hver eneste aften, men vi havde sådan et godt hold. Vi var 180, som var sammen hver dag. Det stykke var meget bevægende hver aften."

I 2005 udkom albummet "Ça Ira" med musik til Roger Waters' opera af samme navn.

Der er endnu uvist, hvornår Waters' nye album er klar til udgivelse.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA