x

Black Flag-forsanger fyret på scenen

Black Flag-forsanger fyret på scenen

Forsangeren Ron Reyes i det nyligt gendannede amerikanske punkband Black Flag er ifølge NME blevet smidt ud af bandet midt under en koncert i Australien.

Tidligere på måneden udgav Black Flag deres første nye materiale siden 1985's "In My Head", et album med titlen "What The...". Forsanger Ron Reyes har nu annonceret, at han har forladt bandet og fortalte i en Facebook-post, der nu er blevet slettet, hvordan hændelsen fandt sted. Ifølge ham var bandet i fuld gang med deres koncert, da skateboarder Mike Vallely, der tidligere har sunget med bandet ved et reunionshow i 2003, indtog scenen og tog mikrofonen ud af hånden fra Reyes og bad ham om at forlade scenen, hvorefter Vallely gennenførte sættet som sanger.

"Den 24. november 2013, den sidste aften på vores australske Hits and Pits-tour, med kun to sange tilbage i sættet, kommer Mike V ind på scenen, stirrer på mig, imens han tager mikrofonen ud af hånden på mig og siger: "Du er færdig, festen er slut, gå væk, det er slut...", skrev Reyes i den nu slettede Facebook-post.

Han tilføjer dog, at han er "lettet", eftersom han aldrig havde fået god kontakt med den ene af bandets medstiftere Greg Ginn igen, og at han ønskede at gøre det godt igen med den anden, nuværende inkarnation af det skelsættende hardcoreband, i form af gruppen Flag.

Han skrev: "Lige fra begyndelsen var jeg glad for dem (Flag, red.) og støttede dem fuldt ud. Jeg forstod udmærket godt, hvorfor de havde lyst til spille de sange igen og have det sjovt med deres venner og famile. Ja, selvfølgelig undrede jeg mig over deres brug af bandnavn og logo, men ikke deres motivation for at gøre det. Jeg misunder dem, fordi de har lykkedes med at få succes på måder, som aldrig var mulige med Black Flag. Og for en god ordens skyld, så sagde jeg ja til at gendanne Black Flag, før jeg vidste, at deres også fandtes Flag".

Flag består af tidligere medlemmer og medstiftere af Black Flag, sanger Keith Morris og bassist Chuck Dukowski, sammen med trommeslager Bill Stevenson og Stephen Egerton fra Descendents. Black Flag består af Ginn og trommeslager Gregory Moore, og Reys fortæller, at det højst sandsynligt er Mike Vallely, der vil tage over som den nye sanger i bandet. Black Flag har gennem årene haft mange medlemmer, blandt andet den karismatiske sanger Henry Rollins, der siden har været sanger i Rollins Band og har turneret med spoken word-shows, blandt andet på sidste års Roskilde Festival.

Læs hele den slettede Facebook post her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA