x

Savages indtager Vega

Savages indtager Vega

Engelske Savages har netop meldt deres ankomst til Danmark i 2014, hvor de giver koncert i Lille Vega den 6. marts. Den kvindelige kvartet udgav tidligere i år albummet "Silence Yourself", som fik en flot anmeldelse af GAFFAs Rune Schlosser, der gav dem fem stjerner med følgende ord: "Det er ikke hverdagskost, at man ender med at gå rundt i lejligheden med sine knyttede næver hævet højt, højt oppe efter at have taget et album ind. Det gjorde denne anmelder efter dette albums slutning, før det blev spillet igen og igen."

Til årets Roskilde Festival spillede det britiske post-punk band koncert på Pavilion, hvor de ligeledes fik fem stjerner af Kristian Pedersen, som var godt tilfreds med den dramatiske koncert, som til fulde retfærdiggjorde den massive hype der omringede bandet. Hypen kom blandt andet fra GAFFAs Ole Rosenstand Svidt, der havde Savages på sin liste over, hvilket band der skulle ses på festivalen.

Nu får du igen mulighed for at opleve Jehnny Beth, Gemma Thompson, Ayse Hassan og Fay Milton, når de sammen indtager Vega. Billetter findes via spillestedets hjemmeside.          


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA