x

Xander udgiver gratis sange – se ny video

Xander udgiver gratis sange – se ny video

For nylig kunne Xander modtage guld-certificering for 900.000 streams af singlen "Over Alle Bjerge", som var frontløber for sangerens andet album "Hvis Jeg Skrev Dig En Sang", der udkom i november 2012. Nu kaster Xander sig så ud i et nyt musikalsk projekt. Det går i al sin enkelhed ud på at udgive sange, som ikke kan købes og ikke vil blive sendt til radioerne. Numrene er udelukkende tænkt som en gave til landets Xander-fans og andre popelskere.
 
Den første sang har fået titlen "Grædt For Mig", og kan nu downloades frit på hjemmesiden www.xander0404.dk. De to efterfølgende sange udgives dernæst den 04/02 og 04/03. Xander varmer dermed op til sin næste egentlige single, som udkommer på hans 26 års fødselsdag den 04/04.
 
Visuelt bakkes hvert enkelt nummer desuden op med en tilhørende video, som løbende vil blive lagt op på Xanders Facebook-side, og du kan også se den nedenfor.
 
Om projektet siger Xander:
 
"Jeg har valgt at gøre tingene lidt anderledes denne gang. Kan ikke vente og har lyst til, at folk skal høre musikken så hurtigt som muligt. Så jeg lægger sangene ud én efter én med en video. Det hele behøver ikke være så kalkuleret og fortænkt – hvis folk kan lide god musik, så kan de gå ind på hjemmesiden og downloade det helt gratis."

Xander debuterede i 2011 med albummet "Over Skyer, Under Vand", der til dato har solgt over 30.000 eksemplarer og gav Xander store hits med "Det Burde Ikk' Være Sådan Her" og "Os To Og Mine Lagner".

Se musikvideoen til "Grædt For Mig":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA