x

John Mayer til Odense

John Mayer til Odense

Den succesfulde amerikanske singer-songwriter og guitarist John Mayer oplyste kort før jul, at han gæster Tivoli 17. juni 2014. Nu kan den fynske koncertarrangør JVB fortælle, at også Fyn får glæde af John Mayer, idet han bliver i Danmark og giver en koncert i Kongens Have i Odense dagen efter, altså den 18. juni.

– Vi har forhandlet med Mayers folk i mere end et år, så at kunne annoncere koncerten nu er en fantastisk måde at starte 2014 på, fortæller Tue Kempf, promotor hos JVB Concerts. Han fortsætter:

– Mayer har en både stor og meget bred skare af tilhængere, der også spænder vidt rent aldersmæssigt. Til hans koncerter er der desuden ofte en stor gruppe blandt publikum, der ikke betragter sig som deciderede fans, men som alligevel kommer for at opleve en af de allerdygtigste og mest lytteværdige livekunstnere lige nu.

Koncertstedet blilver som nævnt Kongens Have i Odense, hvor Leonard Cohen i august 2013 spillede for over 12.000 fans, og det er både arrangørerne og de lokale politikere begejstrede for.

– Sidste år så vi Kongens Have for alvor træde i karakter som koncertsted, og jeg mener oprigtigt, at vi har et af landets mest attraktive udendørs spillesteder, her i Odense. Kombinationen af beliggenheden lige over for banegården, de mange restaurant- og bartilbud i midtbyen og ikke mindst de smukke omgivelser i selve haven er der ikke mange steder i Danmark, der matcher, udtaler By- og Kulturrådmand Jane Jegind.

I oktober spillede John Mayer to udsolgte koncerter i Danmark. Den ene fandt sted i Jyske Bank Boxen i Herning, og den anden foregik i Forum i København. Koncerten i Herning fik fire stjerner af GAFFAs anmelder Lisa Amtoft under overskriften "En blanding af klassikere og nyheder pebret med lange bluessoloer, genreklichéer, charme og nostalgi".

John Mayer har med succes bevæget sig rundt i genrerne pop, rock, blues, jazz og country. Han har solgt mere end 17 millioner album verden over og vundet syv Grammyer. Hans debuterede i 2001 med albummet "Room For Squares", der indeholdt hittene "No Such Thing" og "Your Body Is A Wonderland" og har siden haft hits som "Daughters", "Waiting for the World to Change" og "Who Says". Hans sjette og seneste soloalbum fra august 2013, "Paradise Valley", var en tilbagevenden til hans mere afdæmpede pop- og countrylyd. GAFFAs anmelder Jan Opstrup Poulsen kvitterede med tre stjerner for udgivelsen under overskriften: "Superstjernen går ned i tempo og helt ind i sit følsomme hjørne."

Der er 12.000 billetter i salg – billetsalget begynder onsdag den 15. januar klokken 10.00 fra Billetnet.dk

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA