x

Hør ny sang med Lily Allen

Hør ny sang med Lily Allen

Lily Allen har lagt lydfilen til sin seneste sang "Air Balloon" op på YouTube. Det er den tredje sang, som fans har kunnet høre fra Allen, siden hun bekendtgjorde sit musikalske comeback i 2013. Singlen vil være at finde på sangerindens tredje album og kan officielt downloades til marts.

"Air Balloon" er et fængende popnummer, der med sit legende omkvædshook lyder som en ikke alt for fjern slægtning til M.I.A.s "Paper Planes". Da Allen lagde sangen op på nettet, tweetede hun selv med reference til en reklame, hun lavede for det engelske stormagasin John Lewis op til jul: "Hvis du synes den (reklamen) var irriterende, burde du nok helst undgå at lytte til den her."

Lyrisk rummer nummeret den kække attitude, Allen er kendt for med linjer som: "I don't like dropping names but Kurt Cobain is up in my face. How the hell am I going to tell him Elvis already took first base?" Helt i den ånd har hun også afsløret, at en af sangene på det kommende album vil handle om det "Twitter-slagsmål", hun havde med Azealia Banks sidste sommer.

Du kan høre "Air Balloon" her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA