Nyhed

Lily Allen klar med dato for nyt album samt to nye singler

GAFFA.dk - Alt om musik

Lily Allen kunne i januar melde ankomsten af sit nye album No Shame, og nu har sangerinden sat dato på: det udkommer den 9. juni 2018. De to første singler er også ude sammen med hittet “Trigger Bang”.

Det er det første album i fire år fra sangerinden, og på de to nye singler, “Three” og “Higher”, er det nogle meget anderledes forventninger til det kommende albums lydbillede, lytteren får i forhold til stemningen på singlen “Trigger Bang”. En sang, hvor måske også gæstestjernen Giggs er med til at give en mere festlig vibe end på de to nye og mere stille sange. 

Om albummet har Allen udtalt til NME: “Jeg tror på, at vi som mennesker arbejder os gennem ting ved at tale om dem, og det er dét at lave musik er for mig. Det er at dele ting, som du håber kommer til at forbinde dig med mennesker, ikke forbinde dig til algoritmer.”

LÆS OGSÅ: Første album fra Lily Allen i fire år – se ny video 

“Jeg tror, vi er så styret af kræfter udefra i forhold til, hvordan vi udtrykker os selv nu til dags, fordi vi er bange for, hvad der kommer tilbage. Det er noget, jeg altid har ønsket at udforske. Det er grunden til, at jeg gik ind til det (musikken) i starten, da det føltes meget mere frit."

Sangerinden har da også altid været meget ligefrem med ordene og samfundskritikken – noget, der måske skiller sig mere ud eller fylder mere i dag, end da hun startede sin karriere, i takt med opsvinget for sociale mediers indflydelse. 

Hør de to nye sange her: 



ANNONCE