x

U2 lancerer ny sang til Super Bowl

U2 lancerer ny sang til Super Bowl

Bedre reklamesøjle findes næppe. Næste søndag løber én af verdens største sportsbegivenheder af stablen, Super Bowl, og endnu engang bliver det med et musikalsk indslag, som vækker opsigt. U2 benytter begivenheden til at udsende deres nye single "Invisible", som vil blive spillet under et af de mange reklamespots, aftenen byder på. 

Efter premieren bliver sangen tilgængelig på iTunes, hvor den vil være gratis i 24 timer. For hvert download vil Bank of America og anti-aids-organisationen (RED) donere $1 - op til $2 millioner - til den verdensomspændende TheGlobalFund, som bekæmper aids, tuberkulose og malaria. 

Aftenen byder desuden på flere nyheder fra U2, som samme aften, i et reklamespot, annoncerer detaljer om deres kommende album, der er sat til at udkomme til april. Årets Super Bowl starter den 3. februar klokken 00:30 dansk tid, hvor du altså støtter et godt formål, hvis du under arrangementet logger ind på iTunes og downloader det nye udspil fra Bono og co.

Livemusikken i halvlegen leveres af Bruno og Red Hot Chili Peppers, mens den amerikanske nationalmelodi synges af sopranen Renée Fleming.

Selve kampen står mellem Seattle Seahawks og Denver Broncos og afvikles på MetLife Stadium i New Jersey.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA