x

Truls på turné i Danmark

Truls på turné i Danmark

Han havde et fantastisk 2013, der bød på heftig radiorotation, udgivelse af debutalbum og spilletid på Roskilde Festival. Norske Truls, som herhjemme har haft megen spilletid på P3 med hittet "Out Of Yourself", tager nu på sin egen turné i Danmark, hvor han sammen med sit band giver fire koncerter.

Truls spiller en medrivende blanding af r&b og soul tilsat en stor portion EDM-elementer og er på nuværende tidspunkt aktuel med singlen "Tear Me Up" fra debutalbummet "Trvls". Et album, som GAFFAs anmelder Simon Nathanael satte stor pris på og beskrev lyden således: "Der stables hidsige synthesizere og strygerarrangementer på benene i hårdtslående, melodiøse omkvæd på Out Of Yourself og The Next, som flankeres af alternative, højtragende ballader og en unik sammensmeltning af hiphop, guitarbårede hooks og drømmepop. "

Truls varmede op for danske Panamah i Store Vega sidste år, men nu tager nordmanden på turné, hvor han selv agerer hovednavn. Du kan opleve Truls og den norske pop på følgende spillesteder:

Fr. 2. maj     Aalborg, Studenterhuset

To. 8. maj    Odense, Posten

Fr. 9. maj     Herning, Fermaten

Lø. 17. maj   København, Lille Vega

Billetterne til de fire koncerter er allerede i salg og kan findes via GAFFA Live

Varm op til forårskoncerterne med radiohittet "Out Of Yourself" herunder via Spotify og WiMP


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA