x

TopGunn vil have en stor, fed røv – se ny video

TopGunn vil have en stor, fed røv – se ny video

I musikhistorisk øjemed er det nærmest en tradition, at der fra tid til anden kommer en sang, der hylder formerne på en kvindes bagdel - stor, som lille. Sir Mix-A-Lot gjorde det i 1986 med "Baby Got Back", Destiny's Child vakte opsigt med "Bootylicous" i 2002 og sågar Freddie Mercury satte, sammen med Queen, pris på en stor bagdel tilbage i 1982 med sangen "Fat Bottomed Girls". Og så var der Malk de Koijns hyldestsang fra 1998, "Kæmpe Røv", det skjulte bonusnummer på debutalbummet "Smash Hit in Aberdeen".

Nu skriver danske TopGunn sig ind i traditionen af numsehyldester med videoen til den nye single "Man Kan Ikke Stole På En Pige Med En Lille Røv". Det kræver ikke et godkendt ph.d.-stipendium for at forstå sangens budskab, og den danske rapper indrømmer også blankt, at han bare sætter pris på kvindens bagdel: "Det der med numser må ligge dybt i min bevidsthed og ulme hele tiden. Jeg vil gerne væk fra numse-tingen, men det er en fed sang, for helvede" siger Oliver Gammelgaard Nielsen til MetroExpress.

TopGunn vandt "Årets Danske Urban-udgivelse" ved GAFFA-Prisen 2013 og fortalte i forbindelse med kåringen, at han kommer med sit nye album i 2014.

Se hyldesten herunder:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA