x

Mød MØ, WhoMadeWho og D-A-D i det nye GAFFA

Mød MØ, WhoMadeWho og D-A-D i det nye GAFFA

Så er årets tredje GAFFA på gaden. 100 sider sprængfyldt med interviews, temaartikler, anmeldelser, nyheder og livekalender.

Månedens hovedhistorie er et interview med , som omsider er klar med sit debutalbum efter halvandet års hype i både ind- og udland. Vi har mødt den travle sangerinde, som forsøger at holde begge ben på jorden trods international succes.

Derudover kan du blandt andet læse følgende:

WhoMadeWho er aktuelle med deres femte album. Vi har talt med trioen, som balancerer seriøsitet og humor.

Der har været mytteri på Universal Music Danmark. Chefen blev forsøgt væltet af to af løjtnanterne, der endte med selv at måtte gå. Vi fortæller den dramatiske historie.

D-A-D fejrer 30 års jubilæum for deres første koncert – og fejrer det med 30 røverhistorier til ære for GAFFAs læsere.

Chorus Grant alias Kristian Finne er 32 år og veteran i musikbranchen – endnu uden helt at have brudt igennem. Vi tegner et portræt af den alsidige sanger og sangskriver.

Morten Breum er flyttet til Los Angeles og arbejder benhårdt på et gennembrud. Vi følger i hans fodspor.

The Mountains er lyden af tre indie-musikere, der nu springer ud som popmusikere med stort p. Vi har spurgt dem om hvorfor.

Du kan også møde Green Lives, Nonono og Highasakite, se Ginger Ninja svare på læsernes spørgsmål, læse om P3-vært Pelle Peter Jensens forhold til musik og meget mere.

Derudover kan du som altid finde masser af nyheder, anmeldelser og omtaler. Så find GAFFA på en café, et bibliotek, en plade-/musikforretning eller en uddannelses- eller kulturinstitution nær dig, eller læs bladet online. God fornøjelse med marts-udgaven af GAFFA!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA