Nyhed

Video: Se Maria Montell løbe hjemmefra

Den dansksprogede sangerinde har været i New York og filme ny musikvideo

Maria Montell har haft en alsidig karriere. Hun har ernæret sig som natklubsangerinde i Spanien, hvor hun også har haft spansksprogede hits, hun har skrevet sange for dansktop-koryfæet Dorthe Kollo, og hun har sågar dannet par med Danmarks kronprins. Nu er hun for første gang i ni år klar med et nyt soloalbum, "Nu", som udkommer den 3. marts, hvorfra du kan se den nye musikvideo "Jeg Løber Hjemmefra" her forneden. 

Nogle gange må man alligevel rejse langt væk hjemmefra for at lave en musikvideo. Maria Montells nye video er nemlig skudt i New York i minus 12 graders kulde. Har man været i metropolen, vil man helt sikkert kunne nikke genkendende til blandt andet byens karakteristiske subwaystationer og gule taxaer. Den er i øvrigt instrueret af hendes mand, instruktøren og skuespilleren Tomas Villum Jensen (som man også lige kan nå at spotte til allersidst i videoen). 

Sangene på det kommende soloalbum har fået lov til at modnes, indtil Maria Montell har følt sig parat til som tekstforfatter og komponist at tage livtag med, hvordan det er at være voksen og tage stilling til, hvad ens højeste værdier er.


"'Med årene bliver jeg mindre bange for at stå ved, hvem jeg er og mere fokuseret på det, der er det vigtige for mig. Jeg tror, at mange kvinder på min alder kender følelsen af, at tiden pludselig synes at gå alt for hurtigt, og at man skal løbe så stærkt, at man næsten ikke når at nyde sine børn. Selv om det er lige nu, vi har dem. Jeg vil hellere have færre materielle ting og mere tid end omvendt," udtaler den 45-årige sangerinde.

Maria Montell brød igennem i 1994 med sit første soloalbum "Jeg Er Her For Dig". Da havde hun allerede mange års sangerfaring bag sig fra barndommen og ungdommen i Helsingørs musikmiljø samt fra en årrække som korsanger for blandt andre Dodo & The Dodos og Orup. To år senere fulgte hun op på debuten med albummet "Svært At Være Gudinde", hvorfra singlen "Imens hun sang (di da di)" blev et kæmpehit først i Danmark og siden i udlandet i en engelsk version. I de senere år har Maria Montell prioriteret sin familie højt. 

Maria Montell er på en lille turné i marts måned, og du kan se, om hun rammer en by nær dig på hendes Facebookside her

Se "Jeg Løber Hjemmefra" her:

ANNONCE