x

Stine Bramsen giver ekstrakoncert

Stine Bramsen giver ekstrakoncert

I januar skød Stine Bramsen fra Alphabeat sin solokarriere i gang ved at udgive singlen "Prototypical", som blev P3's Uundgåelige, og ikke mindst har nummeret indtaget en sikker plads i top 5 på den danske hitliste. Ugen efter, at nummeret havde premiere, offentliggjorde Stine Bramsen desuden to koncerter, hvoraf den københavnske allerede er udsolgt, hvorfor sangerinden nu har tilføjet én koncert mere på det københavnske spillested Jazzhouse. Alphabeat-sangeren giver en ekstra koncert den 29. april, hvor man vil kunne opleve Bramsen sammen med seks musikere og et kor.

Ud over at give en ekstra koncert forkæler den 27-årige sangerinde også sine fans med en såkaldt digital maxi-single, der åbenbart er det nye ord for at udgive tre sange på en digital platform. Fra i dag kan du nemlig høre den populære single "Prototypical" i tre versioner: originalversionen, en udvidet udgave af sangen, som lyder på lidt over otte minutter og en liveudgave af singlen, der på nuværende tidspunkt har mere end 100.000 visninger på YouTube.

Hør de tre forskellige versioner herunder via WiMP og Spotify. Billetterne til den nye koncert den 29. april kan findes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA