x

Sinead O'Connor kommer til Odense

Sinead O'Connor kommer til Odense

Der bliver prominente gæster fra både ind- og udland, når Jam Days forløber i Odense og byder til koncert på byens inden- og udendørs scener. Jam Days offentliggør i dag deres første navne, hvoraf et af de helt store er den irske sangerinde Sinead O'Connor. Hun optræder onsdag den 25.juni.

Derudover kommer Royal Southern Brotherhood (US), Eivør/Ginman, Thorbjørn Risager, Tumult og Astro Buddha Agogo indtil videre. Som noget helt særligt kan Jam Days sammen med koncertarrangøren JVB også præsentere en dobbeltkoncert i Landsbyen med MØ og Marie Key.

Sinead O´Conner fik i 1990 verdensomspændende succes med en nyfortolkning af Prince sangen "Nothing Compares To You". Hendes fantastiske version og ikke mindst videoen der vandt hele 3 MTV Music Awards, var på alles læber. Billboard Top 100 Songs of 1990 har sangen placeret som nummer 3.

Sidste år markerede Sinead O'Connor sig i forhold til den yngre generation, da hun skrev et åbent brev til Miley Cyrus. Hun skrev blandt andet: Den sande måde at styrke dit værd som kvinde på ville være for fremtiden at nægte at udnytte din krop eller din seksualitet, for at mænd skulle kunne tjene penge på dig."

Se tidspunkterne for de øvrige koncerter her:

Astro Buddha Agogo, Amfiscenen, tirsdag 24. juni, klokken 16.30

Marie Key & MØ, Den Fynske Landsby, torsdag 26. juni, klokken 20.00 

Thorbjørn Risager & The Black Tornado, Amfiscenen, tirsdag den 24. juni, klokken 21.00

Royal Southern Brotherhood (US), Posten, tirsdag den 26. juni, klokken 20.00

Ginman/Eivør After Dark, Amfiscenen, lørdag den 28. juni, klokken 21.30

Tumult, Amfiscenen, tirsdag den 24. juni, klokken 19.00

Se "Nothing Compares To You" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA