Nyhed

Se intens ny musikvideo med Grønlund

Den hårdkogte Aarhus-rapper uddriver dæmonerne efter et forlist parforhold

Grønlund er en rutineret rapper fra den aarhusianske undergrund, der fortæller om skyggesiden ved at elske sig selv og om, hvordan kærligheden falmer, når den primært rettes indad. De hårde rim og det støtte flow til trods er det nye nummer "Ikke Mer'..." et anderledes udspil fra rapperen, der især er kendt for sin rockede stil og hårdkogte live-shows, som han selv kalder "rap'n'roll". Se eksklusivt den flotte musikvideo til "Ikke Mer'..." her forneden.

"Ikke Mer'" viser nemlig en anden og meget mere sårbar side af Aarhus-rapperen end tidligere.

- Det er et meget personligt nummer for mig, fordi det handler om bruddet med min kæreste, som jeg ikke ønsker at udstille negativt på nogen måde – Tværtimod! "Ikke Mer'..." er bestemt ikke en sviner til hende, men derimod et kig ind i mig selv. Det er en udstilling af en meget frustreret, ked-af-det og ødelagt mig, og min manglende evne til at håndtere hendes farvel, fortæller Grønlund. 


Hvis man ser den trailer for videoen, der for tiden florerer på YouTube, kan man også iagttage en atypisk sky Grønlund fortælle, at det er svært for ham at optræde med "Ikke Mer'...", simpelthen fordi han er genert. Det skal man nu ikke lade sig narre af, for "Ikke Mer'..." byder på en intens optræden.

Musikvideoen er filmet i sort/hvid og spiller på en enkel symbolik, der samtidig meget effektivt understøtter nummerets afsavn og hjertesorg. Sangerinden Shila Mariposa synger det fængende refræn, mens Grønlund vridende udlever sine inderste dæmoner. 

- Min tanke var, at videoen skulle visualisere det kaos, jeg var i, og som tog ret lang tid at komme igennem. Den skulle give seeren en oplevelse af total afmagt, desperation og forfald. Og det synes jeg bestemt, vi har opnået, uddyber Grønlund.


Netop nu er Grønlund en del af talentkonkurrencen Emergenza, og han gik i går videre til Vestfinalen, der løber af stablen på Train i Aarhus den 16. maj. 

Se "Ikke Mer'..." her forneden, og fanger den dine ører, er den at finde på Grønlunds ep "Narcissist", som kan downloades gratis her.

ANNONCE