Nyhed

Shaka Loveless som musicalstjerne?

Shaka Loveless, Barbara Moleko, Lucy Love og Yo Akim Hjejle i en musical? Det lyder næsten for godt – eller bare vildt – til at være sandt.

Ikke desto mindre er det, hvad Peter Aude og førstegangsinstruktøren Silas Holst – der ellers er kendt som en dygtig dansemus og hele Danmarks ukronede musicalprins – ruller ud med sin nyeste musical "BIG BANG".

"Det er virkelig stort for mig. Det er både sindssygt spændende og lidt angstprovokerende at påtage sig rollen som instruktør af sådan en stor forestilling – men jeg glæder mig som et lille barn! Det er en forrygende historie, og det bliver vildt fedt at få lov til at fyre den af sammen med alle de andre," fortæller Silas Holst forventningsfuldt.

Den eksplosive musical byder en ekstravagant oplevelse, hvis man er til danske popstjerner og søde fortællinger. I "BIG BANG" vil dancehall-stjernen Shaka Loveless, popdivaen med de mozambiqueske rødder Babara Moleko, grime-mc'eren Lucy Love og multitalentet Yo Akim Hjejle alle optræde. Men i stedet for at optræde i roller, der har med det sædvanlige musicalunivers at gøre, optræder de fire musikere som sig selv i den særegne musical. Et koncept, der også inkorporerer brugen af kendte sange, der således virker som den røde tråd og rygrad i opsætningen. Fænomenet er tidligere set i eksempelvis musicalopsætningen af ABBAs "Mamma Mia!". 


Det er begrænset, hvad der endnu er blevet afsløret om stykkets historiske linje, men det overordnede tema er kærlighed og musik. Her bliver det unge forelskede par, Rose og Abel, flået ind i stjernedrømme, følelser og forelskelse. Abel vil nemlig gerne være rockmusiker – og han skal have Rose med på rejsen. En rejse, hvor de både bliver kærester og kollegaer.

Premieren finder sted den 18. september 2014 kl. 20.00 i et specialbygget kæmpetelt i Bellahøj, der skal huse intet mindre end 2000 publikummer. Desuden vil teltpladsen byde på cirkusstemning, boder og underholdning.

Lad dig fortrylle af musicaluniverset og oplev danske popstjerner i en sjælden opsætning; i, og alligevel ikke rigtigt i, musicalverdenen.


Spilleplan – alle datoer i september:

13/9: Forpremiere kl. 19.30                                     

16/9: Forpremiere kl. 19.30


17/9: Forpremiere kl. 19.30

18/9: Premiere kl. 19.30

19/9: Show kl. 19.30                            


20/9: Show kl. 15 & 19.30                                        

21/9: Show kl. 15 & 19.30                                        

23/9: Show kl.19.30                             


24/9: Show kl.19.30                             

25/9: Show kl.19.30                             

26/9: Show kl.19.30                             


27/9: Show kl. 15 & 19.30                                        

28/9: Show kl. 19.30

ANNONCE