x

Fra Popstars til eyeQ

Fra Popstars til eyeQ

Kreatørerene bag Popstars projektet har tilsyneladende høje tanker om de fire vinderpiger, Trine, Louise, Julie og Sofie. Fra at være stjerne wannabees, skal de nu stå distancen som rigtige popstars, under navnet,

"eyeQ".

Spørgsmålet er om det først og fremmest er IQ der kræves for at gøre sig i et skræddersyet konceptprojekt, men i følge Popstars dommer og nuværende eyeQ manager, Simon Juncker, har talentet været overvældende. Problemet har ikke været at finde stjernerne, men at vælge dem fra kunne han fortælle de mange fremmødte.

Indtil videre har Popstars, i skarp kontrast til tidens reality-serier, vist sig at være en dundrende TV-succes. Og at dømme ud fra dagens pressemøde er interessen nu nærmest højeksplosiv.

TV-folk, fotografer, og den skrivende presse flokkedes om kap da de fire piger ankom i en gigantisk sort Lincoln Limousine til Langelinie Pavillionen. Den røde løber var foldet ud og pigerne fik en stjerne modtagelse der var Mike Tyson værdig.

Efter diverse lovprisninger fra seriens bagmænd kunne Simon Juncker præsentere eyeQ's verdensdebut med . sangen "I Want What she Got".

Louise - iført blå bøllehat, skotsternet nederdel og tommetyk blå øjenskygge, introducerede lettere duperet gruppen. Derefter sang og vrikkede de fire piger sig igennem r''n'b nummeret der nok skal gå hen og blive en landeplage

Efterfølgende kunne EMI-direktør, Michael Ritto, overrække pigerne hver deres platinplade, da "I Want What she Got" er forudbestilt i mere end 10.000 eksemplarer, og konstaterede samtidig at et tilsvarende fremmøde aldrig tidligere var set på et pressemøde for en single i Danmark.

Nu er eyeQ sparket i gang. Tiden vil vise om det bliver som en fin lille afrunding på et tv-projekt eller om her skulle være tale om virkelige popstars. Om ikke andet er et økonomisk og PR-mæssigt maskineri sat i stilling til med sidstnævnte mål for øje.

.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA