x

Hør Thomas Troelsens internationale VM-sang

Hør Thomas Troelsens internationale VM-sang

Danmark kvalificerede sig ikke til sommerens VM i fodbold i Brasilien, men alligevel får VM et markant dansk fingeraftryk. Den officielle VM-sang, "We Are One (Ole, Ola)" er nemlig skrevet og produceret af Thomas Troelsen, kendt fra Private og hedengangne Superheroes, i samarbejde med den amerikanske rapper Pitbull, der for nylig storhittede med "Timber" sammen med sangerinden Ke$ha.

Du kan nedenfor høre sangen, som bliver fremført af Pitbull, Jennifer Lopez og den brasilianske sangerinde Claudia Leitte.

- Jeg sendte en melodi, en idé og et beat til Pitbulls manager sidste sommer, og de vendte tilbage med det samme og sagde, at de gerne ville arbejde på den til hans nye plade. Og så arbejdede de lang tid på at få det til at fungere, fortæller Troelsen til DR og tilføjer, at han ikke tidligere havde tænkt på sangen som en fodboldsang.

Thomas Troelsen har tidligere skrevet, produceret og/eller mikset for navne som Aura, Aqua, Aloe Blacc, Infernal, Junior Senior, X Factor-vinder Martin, tyske Monrose, The Raveonettes, TV-2 og mange flere.

Thomas Troelsen udgav tre album med Superheroes i 1998, 2000 og 2002, inden gruppen gik hver til sit. Tre af medlemmerne fortsatte i Private, der i 2007 udgav deres hidtil eneste album, "My Secret Lover". I 2013 udsendte Private en ny single, "Hell Ain't A Bad Place to Be", denne gang som et rent soloprojekt for Thomas Troelsen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA