x

Ekstrabilletter til Timberlake

Ekstrabilletter til Timberlake

Pop-prinsen over dem alle indtager scenen i Parken om præcis 21 dage. Efter nogle produktionstekniske detaljer er faldet på plads, har det vist sig muligt at slippe cirka 2500 billetter til den ellers totalt udsolgte koncert i Parken tirsdag den 6. maj. Billetsalget starter i morgen onsdag den 16. april kl. 10.00.

"The 20/20 Experience World Tour" begyndte 31. oktober i Montreal og fortsætter gennem Storbritannien og Europa dette forår. Det er Timberlakes første verdensturné som hovednavn i seks år. Han besøgte senest Danmark i 2007, hvor han også gav koncert i Parken. Dengang uddelte GAFFAs anmelder Rasmus Ardahl fem stjerner under overskriften "Justin Timberlake fik vist hele repertoiret under et spektakulært og generøst show i Parken".

Justin Timberlake udgav i slutningen af sidste år "The 20/20 Experience Part 2", som en hurtig opfølger til den første del. GAFFAs Sohail Hassan konkluderede, at vi var kommet til Timberlakes efterfest, og det var ikke en hel dårlig én af slagsen. Han skrev videre i sin fire stjerners anmeldelse:

"Man kunne frygte, at denne lynhurtige opfølger bare indeholder de tiloversblevne numre fra forrige album, men selvom albummet ikke er helt på samme niveau, er det helt sikkert ikke bare fyldnumre. Der er et skift i Timberlakes udtryk mod det mørkere og mere frække, blandt andet med hjælp fra hans mere vovede venner Drake og Jay-Z."

Billetsalget starter i morgen onsdag den 16. april kl. 10.00, og billetter kan skaffes via Billetnet.dk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA