x

Skæg-joke spreder sig efter Østrigs grand prix-sejr

Skæg-joke spreder sig efter Østrigs grand prix-sejr

Vi indrømmer blankt, at denne nyhed hører til i den mere letbenede afdeling, men alligevel: Oven på den skæggede østrigske drag queen Conchita Wursts sejr til melodi grand prix i lørdags har en ny dille spredt sig på de sociale medier. At blive "Conchitawursted", hvilket i al sin enkelhed går ud på, at nogen maler skæg på et billede af én, der så bliver spredt viralt.

Et af de første "ofre" for spøgen var Medina (billedet), og det er også gået ud over blandt andre økonomi- og indenrigsminister Margrethe Vestager, skuespiller Julie Zangenberg og Liberal Alliances gruppeformand og politiske ordfører Simon Emil Ammitzbøll. Find selv billederne ved at søge på #Conchitawursted på Twitter og Facebook og Conchitawursted på Google.

Conchita betyder i øvrigt "Lille konkylie" på spansk, og Wurst betyder "pølse" på tysk, hvilket giver visse associationer, når de er kunstnernavn på en drag queen, hvis rigtige navn i øvrigt er Thomas Neuwirth.

Skulle du allerede have glemt Conchita Wursts vindersang "Rise Like a Phoenix" eller have lyst til at høre den igen – eller slet ikke have hørt den endnu – kan du nyde den nedenfor:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA