x

Video: Hør Miley Cyrus synge The Smiths

Video: Hør Miley Cyrus synge The Smiths

Miley Cyrus er verden rundt på sin efterhånden famøse Bangerz-turné. Den udfordrende og letpåklædte sceneoptræden har indtil videre fået en stor del omtale, men nu er måske mere passende sangerindens sangvalg kommet i fokus. Forleden optrådte Cyrus i Belfast, og her gav hun publikum i Odyssey Arena en overraskelse, da hun pludselig valgte at synge The Smiths' "There Is A Light That Never Goes Out". Se fanvideo her forneden.

I sidste uge kom selveste Wayne Coyne og Steven Drozd fra The Flaming Lips på scenen i Manchester og tilsluttede sig Miley Cyrus i en optræden med "Lucy In The Sky With Diamonds", det legendariske Beatles-nummer fra "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band" fra 1967. Seancen blev optaget til brug ved Billboard Music Awards. 

Flaming Miley kan måske lyde underligt, men Coyne har tidligere i år delt et billede, hvor han er i studiet med Cyrus for at indspille lige netop Beatles-klassikeren. Sammen med Tame Impala og Moby udgiver indie-sangeren nemlig et remake af selve "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band", som er sat til at udkomme den 28. oktober.

"There Is A Light That Never Goes Out" er fra The Smiths' tredje studiealbum, "The Queen Is Dead", der udkom i 1986. Det ikoniske grønne omslag bærer et billede af den franske skuespiller Alain Delon fra "L'Insoumis" fra 1964. Sidste år kårede NME albummet som det bedste album nogensinde. 

Det er dog ikke kun de helt store britiske klassikere, der kommer under kærlig behandling på Miley Cyrus' turné. Også Arctic Monkeys har været under den tidligere Walt Disney-piges behandling.

Til GAFFAs Kristian Alsing har Cyrus bramfrit udtalt i et interview tidligere på måneden op til sin koncert i Forum i juni, at "det er sjovt at vise patter"

Miley Cyrus bringer sit rejsende cirkus til Forum den 4. juni 2014. Der er stadig billetter at få via GAFFA Live. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA