x

Morten & Dot klar med nyt album

Morten & Dot klar med nyt album

Det er ikke første gang, at Dansk Folkepartis store stemmesluger fra gårsdagens valg, Morten Messerschmidt, har bevæget sig ud i musikkens verden. I 2007 åbenbarede han spontant sit sangtalent for et overrasket publikum i Tivolis Grøften med et tysksproget repertoire. Efterfølgende udgav han i 2008 et julealbum med kæresten - og bakkesangerinden - Dot Wessman. Nu er parret snart aktuelle med et nyt album.

Det spredte sig som en løbeild efter valget i går, at der ville komme en særlig overraskelse til valgfesten hos DF klokken 22.00. DR Nyhederne var på pletten til at dække, hvad overraskelsen kunne indebære. Se klippet her forneden.

Messerschmidt bød først Wessman op til dans, og derefter afslørede han, at de sammen på utallige opfordringer har besluttet sig for at udgive en ny cd.

- Dot og jeg har på utallige opfordringer lavet en ny cd. Vi lavede en jule-cd for nogle år tilbage, men så tænkte vi, at verden ikke kan nøjes med at høre på os på kun ét bestemt tidspunkt om året, fortæller Morten Messerschmidt glædesstrålende i klippet.

Senere har Messerschmidt dog fået en del kritik for at anvende den politiske begivenhed til at lancere sit seneste musikalske udspil.

- Det er ikke privatøkonomien, det handler om. Grunden til, at vi laver den her er, at nu har det i måneder handlet om politik, og så synes jeg egentlig også at det er fair nok, at man viser, hvem man er som person, forklarer Morten Messerschmidt til DR Nyhederne.

Til de kritiske røster er han klar i mælet.

- De kan rende og hoppe.

Det er som skrevet ikke første gang, at Morten Messerschmidt og Dot Wessman har udgivet album sammen. I 2008 udgav de "Jul i Europa med Morten & Dot", der indeholdt sange som "Skal Vi Klippe Vores Julehjerter Sammen", "Let It Snow" og "Stille Nacht". Dengang udtalte Messerschmidt til Ekstra Bladet: 

- I disse overvældende EU-tider, hvor alt skal harmoniseres og EU vil bestemme alt - måske en dag også farven på julen - tænkte vi, at en buket sange på originalsproget med plads til forskelligheder var en hyggelig måde at understrege det nationale på.

Hvis Morten Messerschmidt i lighed med gårsdagens valg også kan sikre sig 26 procent af stemmerne på de danske hitlister, burde den dobbeltplatin da også være sikret. 

Se Morten & Dot annoncere deres kommende udspil her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA