x

Se musikvideo med Pitbull-roste danske Annella

Se musikvideo med Pitbull-roste danske Annella

Den 24-årige dansk/etniske artist Annella får ros med på vejen af nogle af verdens største hitmagere og er nu klar med en video til sin single, "Bass Me". Du kan se den her forneden. 

Den verdensberømte producer Pitbull mener, at Annella har fanget en international lyd og en helt ny genre -- en genre, der pulserer lunt indenfor rammerne af elektro swing og soul musik. Pitbull har udtalt, at det her er den nye "pop-lyd", der vil vokse sig stor i den nærmeste fremtid. Fra hjemmefronten har Pharfar også haft en finger med i spillet - og ligesom sin amerikanske kollega mener han, at Annella har hele pakken.

"Bass Me" har Annella skrevet i samarbejde med sin musiske partner Lars Hartvig Lindeborgh. Sangen er produceret i Miami hos Aaron Fishbein (Beyoncé, Christina Aguilera, Biggi) sammen med livetrommer fra Omar Tavarez, som også er Pitbulls Music director og trommeslager. Den har nøjagtig det caribiske swing man også finder hos Pitbull.

Musikvideoen er et godt eksempel på den nutidige problematik: Det handler om at have en flot video, men pengene til at skabe den er små. Derfor var Annella heldig, hun fik nemlig god hjælp. Projektets filmhold bestod af et crew på 20 mennesker, der til hverdag lever af deres kunst og services, og derudover omkring 100 mennesker under optagelserne som alle arbejdede gratis.

Du kan se det slagfærdige resultat her, "Bass Me":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA